Ga naar Homepagina
Woonwinkel Frits Vos

Woonwinkel Vriezenveen

Woonwinkel nabij Vriezenveen met gezellige uitstraling

Als woonwinkel nabij Vriezenveen is Frits Vos de echte specialist op het gebied van meubels en woningaankleding. Dit familiebedrijf is al decennia lang van alle markten thuis op het gebied van het interieur. Onze woonwinkel in de omgeving van Vriezenveen heeft een oppervlakte van 4.500 vierkante meter en komt met het veelzijdige assortiment aan vele wensen tegemoet. Ondanks de grootte van de winkel is er sprake van een gemoedelijke en gezellige sfeer. Dat ervaart u meteen als u bij ons de drempel overstapt.

Woonwinkel in de omgeving van Almelo met persoonlijke service

Frits Vos heeft op het gebied van meubels, decoraties, vloeren en accessoires een veelzijdig assortiment beschikbaar van topmerken. Als u onze woonwinkel nabij Almelo bezoekt, dan kunt u rekenen op een persoonlijke service. Wij nemen alle tijd en aandacht voor u, zodat u tot de beste keuze kunt komen. Uiteraard wordt in onze meubelwinkel in de omgeving van Almelo ook de gelegenheid geboden om op uw gemak rond te kijken, waarbij onze medewerkers paraat staan mochten er vragen zijn. Wij bieden: Veelzijdig assortiment, Gemoedelijke en gezellige sfeer, Persoonlijk gerichte service en Topmerken als MFlor, Riverdale, Bécé, Velda, Eastborn, Quickstep, Interfloor, Himolla, Desso, Bonaparte en veel meer!.

Zie ook: Beddenzaak Vriezenveen en Gordijnen Vriezenveen

Woonwinkel nabij Vriezenveen met mogelijkheid tot inruil!

Frits Vos onderscheidt zich op meerdere vlakken en daar kunt u altijd weer van profiteren. Zo biedt onze woonwinkel in de regio Vriezenveen de gelegenheid om oude meubels in te ruilen als u nieuwe meubels koopt. Dat houdt ook in dat onze meubelzaak de ingenomen meubels weer voor scherpe prijzen voor de verkoop beschikbaar stelt. Naast de ´Vintage afdeling´ bieden wij overigens de gelegenheid om van het aanbod in de Outlet gebruik te maken, waar showroommodellen worden aangeboden.

Woonwinkel Frits Vos nabij Almelo bezoeken

Frits Vos is op vrijwel alle dagen van de week geopend met uitzondering van maandag en zondag. U kunt onze woonwinkel nabij Almelo bezoeken van dinsdag tot en met zaterdag. Frits Vos is gevestigd in Westerhaar-Vriezenveensewijk en te bezoeken aan de Hoofdweg 185. Mocht u vragen hebben, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0546-659223. Wij zien u graag snel in onze woonwinkel, waar u gastvrij wordt ontvangen.

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Woonwinkel Frits Vos Hoofdweg 185
7676 AD Westerhaar- Vriezenveensewijk
Tel. (+31) (0)546 659223